anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De fiecare revelion imi este rau. De ani buni in noaptea dintre ani cam pe la 11 incep sa ametesc si imi vine sa vars, nu ma mai pot tine pe picioare si incep sa tremur. Am crezut ca e din cauza mancarii insa eu nu prea mancam de revelion. Cineva mi-a spus ca sunt deocheata asa ca am purtat rosu si mi s-a facut descantece. Tot rau mi-a fost. Am stat acasa dar tot rau mi-a fost. Deci nu imi explic de ce imi este rau. Am incercat sa fac tot felul de chestii dar tot imi este rau si nu inteleg de ce. Am 16 ani si nu am avut nici un revelion calumea, adica si la 4 ani faceam la fel. Care e cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Intreaba-ti parintii daca ai patit ceva rau/te-ai speriat foarte tare intr-o noapte de revelion, in jurul varstei de 4 ani. Si gandeste-te ce reprezinta pentru tine noaptea de revelion, prima zi din an, trecerea dintre ani si ideea de a incepe ceva nou; adu-ti aminte ce ti se spune inca de mica despre trecerea dintre ani si sfarsitul/inceputul anului, vorbe, obiceiuri, intamplari, tot ce are legatura cu aceasta perioada.

Din moment ce starea ta de rau apare doar in noaptea de revelion cauza nu e una medicala. Inainte de a te gandi la vraji, deochi si altele asemenea verifica sa nu fie o cauza psihologica.

6 răspunsuri:
| Corpade_Rafael_1924 a răspuns:

Du-te la medic

| Mnup a răspuns:

Și eu am fost deocheată. De niște oameni care erau uimita ca eu la doi ani știam piesele de șah. laughing Iar după de m-au deocheat, de fiecare când cânta cocoșul, urlam de nu mai puteam. Mama m-a dus la o bătrânică, care le avea cu descântatul, și mi-a zis ca sunt foarte deocheată. Nu mai stih ce mi-a făcut, dar eu mi-am revenit și fără să port brățară roșie. Nu neapărat e să porți brățară roșie, ci să te descânte cineva... Ai grijă. Îmi spui dacă îți mai e rău de revelion. Sunt curioasă.

| Porcusorul a răspuns:

Poate avea legatura cu asocierea revelionului cu o trauma din copilarie, dar sunt posibile si probleme la urechea interna care se acutizeaza din cauza zgomotului prea puternic - galagie in casa, pocnitori, artificii etc. Deochiul si alte primitivisme nu isi au locul pe sectiunea "Sanatate".

| GeorgiaMaynard a răspuns:

Probabil ca nu ești deocheata probabil o vrăjitoare a pus un farmec pe cineva și în loc să calce acea persoană pe el ai călcat tu crede-ma am avut o prietenă tot la fel și a fost la cineva care știa să desfacă aceste vrăji și apoi nu a mai avut nimic

| R0R0 a răspuns:

Ce-ar fi sa dormi la ora aia?
Poate asa deochiul nu isi va face efectul

| mariaalessandra a răspuns:

Cel mai probabil este o cauza psihologica sau daca ar fi deochi, gandeste-te ca singurul mod de a infrunta ceva de la diavol este apropiindu-te de Dumnezeu, dar nu despre tratarea deochiului este vorba la categoria Sanatate.