Daca nu ai alte simptome nu are cum sa fie apendicita. Nici macar nu doare unde ar trebui sa doara. La apendicita doare pe la "imbinarea"(nu stiu acum cum se numeste zona) piciorului cu restul corpului.
Cel mai probabil ai dormit stramb cu piciorul sau ai facut febra musculara.
Si mie mi se mai intampla uneori.
Mai ales cand sar pe trambulina din curte. Probabil nu ai mers foarte bine, ai calcat stramb, poate te doare vreun os sau ceva de genu, dupa parerea mea nu e nimic grav.
Dar daca tu crezi ca ai apendicita fa-ti o programare al doctor, cu apendicita maxim o saptamana stai fara sa se sparga.
Pai daca alte simptome nu am nu cred ca am am intrebat de curiozitate
Nici eu nu cred....stai linistit
Cred ca e o simpla febra musculara.
Ai jucat cumva mult fotbal (ma refer sa fi alergat ca "disperado" ) sau ai alergat mult dintr-odata (3-4-5 km )
?
Buna,eu am fost operata de apendicita. Uite asa iti dai seama:
Aseaza-te pe spate pe pat.Indoaie piciorul, si adul treptat spre burta, daca te doare inseamna ca da.Insa asta-i un singur mod. Uite-l pe al doilea:
Aseaza-te pe pat, pe spate si palpeaza(apasa usor cu mana pe loc). Cand te doare? Cand apesi sau cand lasi?
Daca nu te doare cand faci asta, ai febra musculara.
Funda?
Nu e apendicita, eu am avut asa ceva, ma durea groaznic daca apasam in acel loc, probabil esti incordat, vreun muschi de-al tau
Serios? tare de tot chestia cu zaharul!
Da,la mine mergea, si merge inca, da nu in exces, adica iei o lingurita, si daca nu trece in 3-4 ore mai apelezi la o lingurita, dar nu mai mult
Exact