Poate te-a muscat ceva, nu stiu sigur sa-ti raspund pentru ca pentru a te evalua corespunzator ar trebuie sa te vad de aceea recomand sa te duci la medicul de familie, nu-ti fie rusine tot raul spre bine.
Poate fi un lipon de grasime sau pur si simplu iti iese un cos pe sub piele. Pune pe cineva sa examineze acea locatie si daca nu-si da seama viziteaza medicul orl-ist. Sanatate!
Sunt ca un fel de ganglioni.Am avut si eu. Iti voi da un remediu mai babesc, mie mi-a trecut asa:incalzesti apa intr-un ibric, iei o lingura de LEMN, o lasi sa se incalzeasca in apa aia fiarta(asa cat suporti tu), apoi maseazate cu acea lingura calda pe ganglionul acela(care banuiesc ca e pe vreo vena de la gat, asa am avut eu).
Sunt ca un fel de ganglioni.Am avut si eu. Iti voi da un remediu mai babesc,mie mi-a trecut asa:incalzesti apa intr-un ibric,iei o lingura de LEMN, o lasi sa se incalzeasca in apa aia fiarta(asa cat suporti tu), apoi maseazate cu acea lingura calda pe ganglionul acela(care banuiesc ca e pe vro vena de la gat,asa am avut eu).