Buna.
Ai grija cu "chisturile" astea. Sotia mea a fost la un medic si i-a spus ca are si ea 2-3 chisturi carora le-a dat si ceva dimensiuni. Dar noi mergem pe principiul minim 3. Am mai mers la inca 3 medici (deci 4 in total) toti ceilalti 3 (in urma ecografiilor) au spus ca nu are nimic chisturi, problemele erau altele la ea.
Asa ca fa-ti consult dar nu te grabi cu tratamente cu anticonceptionale (astea se dau de multe ori la chisturi din ce am observat) pana cand nu esti absolut sigura de diagnostic. Daca esti sigura de diagnosticul primit atunci respecta tratamentul si ar trebui sa fie totul ok.
1. Da, chitul ala nu a disparut, posibil chiar sa se fi marits au sa ai mai multe.
2. din pacate nu poti face nimic, doar sa ajungi cat de repede poti la medic.
Sa iei nurofen si sa pui o sticla cu apă călduță pe burta noaptea cand dormi, poate ai mers desculta pe gresia rece sau te a tras curentul si acum ai racit, posibil cistită sau anexita, si nu in ultimul rind mergi la medicul ginecolog sa te consulte, asta trebuie sa faci imediat.
Chisturi se vor mai face chiar daca ai scăpat o data de ele. Ele se pot forma in fiecare luna chiar daca le elimini de fiecare data. Ele se formează din mai multe cauze. Asta vorbești cu medicul ginecolog.
Pastile nu îți recomand pentru că fiecare corp reacționează diferit. Ce îți pot indica până ajungi la medic este sa tii zona calda, să nu faci efort.
dobrin1019 întreabă: