Trebuie sa-ti faci timp de medic, sfatul meu este sa mergi repede la un oftalmolog, este singurul care poate sa-ti indice (daca este nevoie) un tratament, dupa ce te examineaza. Daca chiar este vreo problema, se poate agrava in timp. Sanatate si numai bine!
Cere la farmacie picaturi cu antibiotic. Probabil ai acelasi tic ca si mine, adica sa te freci la ochi. In acest caz ai prins un germen. Rezultatul dupa ce vei lua picaturile nu va fi in niciun caz spontan. Vor dura cateva zile bune. Ochiul este un organ extrem de sensibil care se recupereaza greu. Insanatosire grabnica!
Am un telefon cu touchscreen vodafone5030 si are niste accesorii(il poti face alb, negru sau colorat). l-am facut colorat si cand m-am uitat la el se stinsese. l-am deschis si zicea sa inceapa procesul de calibrare.am dat acolo si tot imi zice sa apas pe niste puncte care imi apar acolo, apas si nimic.nu mai pot vedea ecranul, nu mai reactioneaza si are cam 3 saptamana, de la cumparare. Ajutati-ma si pe mine! ce sa-i fac?