| Tourniquet a întrebat:

De ieri sunt pe stop și astăzi m-am simțit cam rău. Adică aveam simptomele de : greață, dureri de burtă, de spate și de cap, o amețeală... de fapt stare de leșin și un țiuit în urechi. Am încercat să vomit să mă simț mai bine, dar nu am reușit. Mi-am băgat degetele pe gât de 3 ori și nu am vomat. Dacă mai pățesc așa, cum aș putea să vomit că să mă simț mai bine?

Eu i-aș fi spus dirigintei că mi-e rău, dar i-a fost unei colege și nu mă credea... Niște sfaturi, va rog? puppy dog eyes
Mulțumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Un ceai de mușețel cu sunătoare. Nu mai băga degetele pe gât.
Pa, pa.

3 răspunsuri:
| eXtream46 a răspuns:

Pai daca tie iti ieste rau spune-i k trebuie sa mergi acasa si sa iei medicamente si daca tot nu te crede vii a 2a zi cu adeverinta medicala la scoala si o dai la diriginta! Fundabig grin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ai o cadere de calciu. poti lua niste calciu, magneziu si fier. Sanatate happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,gasesti la magazin vitamina C. Poti sa o folosesti daca ai o cadere de calciu.paa.P.S.Insanatosire grabnica!