| Bianca_4346 a întrebat:

De la 6 pana acum am luat cam 3 pastile de nurofen si durerea tot nu m-a lasat. Ce mi se poate intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Opreste-te. Te poti intoxica medicamentos.Despre ce fel de durere este vorba? Cati ani ai?

| BRG a răspuns:

Pentru durere ia şi un ketonal.

| porcelan a răspuns:

In orce caz nu mai lua mai mult. Daca nu a avut efect 3 tb nici a patra nu o sa aiba. In prospect scrie ca rar apare supradozajul si astea sunt simptomele: greaţa, vărsaturi, leziuni digestive, leziuni renale, acidoza metabolica, convulsii, deprimare a sistemului nervos central. Cel mai indicat ar fi sa te duci la un medic.

| Bianca_4346 explică:

Ma dor: o masea, o ureche, capu, niste ganglioni de la gat. Cele 3 pastile le'am laut una la 6. una la 7 jumate si una la 8si ceva. N'am putut sa nu iau atatea daca simteam ca mai am oleaca si lesin de durere.

| Bianca_4346 explică:

@mira am 15sad
bocesc incontinuu de o ora.cum sa mai rezist

| Bianca_4346 explică:

Eritromicina ajuta la ceva?

| iauru a răspuns:

Ce-ai facut? nu esti normala 3 nurofen ce dureri ai putut avea
p mine ma doare capu de cel putin 3 ori pe saptamana si ochii de imi plesnesc venele dde la cap
dar nu iau atatea
daca nu-ti trece rabzi sau dormi

| sbk a răspuns:

Acum te doare capul de la prea mult nurofen... 1-2 la 6 ore, citeste prospect

| kiss ya' a răspuns:

Si eu am migrene foarte des dar nu iau pastile niciodata(nu-mi place sa iau medicamente)dar daca m-ar durea capul, maseaua, etc. vreau sa spun ca eu folosesc"aulin"pentru orice durere. dizolv pliculetul in cateva gr de apa, beau compozitia care este dulce la gust si ma intind juma de ora pe pat. Apoi scap de durere/dureri.winkingte-am pupat:*:*:*