Bataturile apar cand porti niste pantofi stramti, Putem ataca batatura si cu aspirina. Se zdrobesc bine 5 tablete de aspirina. Praful obtinut se amesteca cu jumatate de lingurita de suc de lamaie si o jumatate de lingurita de apa. Amestecam pana se formeaza o pasta. Pasta se aplica pe pielea ingrosata. Se acopera piciorul cu folie de plastic si apoi cu un prosop incalzit. Se tine 10 minute dupa care se freaca bland pielea cu o piatra ponce. Tratamentul nu este recomandat persoanelor alergice la aspirina.
FUNDA?
Bataturile apar din cauza muncii(de ex ridicarea a ceva greu sau a impinge ceva regulat-de ex daca tai cu firezu de taiat lemne).
La picioare apar din cauza calcatului neregulat(pe o anumita parte a talpii piciorului), incaltari neadecvate, umblatul descult pe ceva dur(cum ar fi pietrisul sau chiar nisipul).
In afara de plasturi poti utiliza crema pentru bataturi-tatal meu isi lua de la farmacie o crema-problema e ca nu mai stiu cum se numeste dar poti intreba si tu la farmacie si cu siguranta iti vei rezolva problema cu bataturile.
Prietenii se ajuta la nevoie, nu? :)
Uite gasesti cum scapi de bataturi aici ->http://www.infoest.ro/? pn=2&idn=19321174
Faina introducere!
Multumesc mult!
N-ai pentru ce! Te respect pentru bunul simt ce Il ai! Bravo!
Mersi mult
Da! Cand faci baie freca cu piatra ponce(daca ai, daca nu poti sa-ti cumperi.nu e scumpa)si o sa ti se netezeasca locul unde era batatura.Dar te avertizez ca trebuie sa faci acest lucru des. mai mereu.
Sper ca te-am ajutat! Funda?
Ms!