| vladv26 a întrebat:

De la ce nu am pofta de mancare? Iau si vitamina C si inca ceva vitamine. Merg la sala deci fac efort in fiecare zi. Dar nu prea mananc mai deloc. Cum pot sami cresc pofta de manacare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| maria14142 a răspuns:

O sa iti raspund pentru inceput la intrebare cu o alta intrebare: te deranjaza ca nu mananci? Acum:si eu fac sport de perfornanta de aproape 5 ani, am momente in care as manca tot ce e pe masa, dar de obicei nu prea mananc mult decat la scoala, dar dupa mine mananc atunci din cauza ca imi solicit creierul prea mult laughing. Asa ca nu ai de ce sa iti faci griji, trebuie doar sa ai grija ce mananci si in ce cantitate. Sper ca te-am ajutat. Bafta in continuare in sportul pe care il practici!

| cosminelFdb a răspuns:

Pai uite dupa mine ti-as recomanda sa mananci multe fructe/legume sau sa bei sucuri acre pentru ca ajuta mult la cresterea poftei de mancare big grin rolling on the floor funda?

| bogdan25_6508 a răspuns:

Salut si eu fac sport de performanta de 6 ani si jumatate si inainte nu prea mancam si intr-o zi amm facut niste analize si doctorul mi-a spus ca e din cauza ca nu mananc cat trebuie si ce trebuie si mi-a dat pe timp de 3 luni sa iau ( Sorbofer Durules si AcidFolic) si de atinci mi-a crescut si anemia, dar si pofta de mancare! Asa ca sper a te-am ajutat!