| Radandam a întrebat:

De la ce poate fi durerea de maxilar(gura toata habar nu am cum sa exprim),durere de gat cu inghitit mai greu, durere usoara de cap si mi se pare ca imi trosnesc si oasele mai usor.Astept pareri.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Dandinelle a răspuns:

De cand simti durereile? Poti sa mesteci? Daca nu e vreo masea infectata (care se-ntampla sa-ti dea dureri "surde" de cap, gat) atunci poate e inceputul unei raceli. Observa putin cum e durerea, de unde se propaga, vezi daca ai masele care sunt mai sensibile. Mananca putin si vezi cum te simti dupa aia.

| Radandam explică (pentru Dandinelle):

Imi este sa nu fie inceputul infectiei cu tetanos, acum 6 zile m-am intepat intr-o sarma cred ca a fost, s-au mai bine zis zgariat, ca nu mi-a curs sange deloc si nici locul intepaturii nu se vede, si daca vaccinul din clasa a 8 a, pe care l-am facut acum 4 ani spun toti ca e inca valabil, inclusiv medicul a spus, eu nu am facut vaccinul cand m-am intepat.Dar poate fi si de la inghetata pentru ca miercuri am mancat prima data pe anul asta, si iau si in calcul posbilitatea sa fie de la chestia aia.Acum daca vreau sa deschid gura maxim ma doare si parca imi pocneste.Tu ce crezi ca este?

| Dandinelle a răspuns (pentru Radandam):

Nu sunt experta, dar faza cu maxilarul si pocnit pare sa fie de la o masea de minte. Verifica cu degetele daca simti ca iti creste creste creo masea in spate, un colt. De obicei cand nu cresc bine, trebuie sa te duci la dentist sa ti-o scoata, ca deh...nu poti sta asa.
https://dentestet.ro/......-tratament

Te-a vazut vreun cadru medical dupa ce te-ai zgariat? Nu a curs pic de sange? ma refer la: a fost doar o zgaraietura de suprafata? Probabil nu trebuie sa-ti faci griji atunci, daca doctorul te-a vazut si ti-a confirmat.

| Radandam explică (pentru Dandinelle):

Da,a vazut o doctor generalist si a spus ca piciorul nu e umflat,zgarietura nici nu se cunoaste,sau intepatura mai bine zis,nu a curs sange, si nu se vede locul intepaturii deloc, asta nu inteleg cum e posibil, doar ce am simtit atunci pe moment, si a zis sa nu imi fac griji, ca vaccinul e valabil chiar daca l-am facut acum 4 ani, dar tot simt ca ceva nu e in regula.