| Purgatoriu a întrebat:

De la ce poate proveni o pofta de sange? Nu sunt insarcinata si nici nu am lipsa de calciu. Funda pentru cel care ma lamureste big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate vrei să spui că îți place carnea preparată mai în sânge! Lipsă de fier.
La mulți ani!
Pa, pa.

| Purgatoriu explică (pentru Legiuitoarea):

As fi mentionat asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la vampiri.te-a muscat vampiru noaptea, cand do-r-me-ai. uita-te la ve-ve san-ge-n-ai.vesnic vei trai, si nu vei mai muri.si pe omeni tare-i vei placea si vei u-ri. tara? da=ti vine sa sugi. sange? sau sa bei? ca e o diferenta.si sunt posibilitati de rezolvare.un vampir se duce la ileana cosanzeana; vreau sangeeeee, beau sangeeee.asta se uita la el si zice; ei ai venit cam devreme.vino peste vreo saptamana asa.

| Purgatoriu explică (pentru anonim_4396):

Ce stupid... De unde naiba sa ma muste?! De cur?! Cine e asa fraier sa creada ca e vampir!?

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Purgatoriu):

Bună.
Am o mare rugăminte, scrie civilizat, este un site public.
Pa, pa.

| Purgatoriu explică (pentru Legiuitoarea):

Aha... Vezi sa nu. Nu sunt prima si nici ultima. Nu injur aproape deloc, acum am dreptultongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tara ce e stupid? bancul sau credinta in vapiri? ca un vampir te poate musca de cur doar daca dormi cu el pe perna.se mai intampla prin somn.si de ce sa nu credem in vampiri? am vazut o gramada de filme cu ei.sunt chiar dragalasi; vineti la ochi manjiti de sange pe la bot, ca liliacul care, nu a vazut stalpul si a dat cu capul in el?

laughing
Mi se par amandoua destul de stupide, si credinta in vampiri si bancul. Dar pe bune acum ma poti ajuta sau doar stii bancuri despre vamipiristraight face?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tara? este o boala care se manifesta in felul acesta.cu pofta de sange.nu mai stiu cm se numeste dar am cetit despre persoane care-si beau sangele reciproc, fara a face rau altora, sanguinari cam asa ceva.nu stiu si daca se trateaza si cum.

Vorbesti de sindromul Renfield?