Tu esti mai prostut din fire, asa-i?
Cum este posibil ca o panza de paianjen sa fie facuta de fum?
Normal ca, panza de paianjen o face doar paianjenul!
Fumul de tigara inegreste tavanul, peretii si perdelele!
Ma tot gandeam, cum este posibil sa nu-ti gasesti si tu o prietena, ca esti frumsuel, dar, abia acum am inteles, nu prea te ajuta capul, cand am vazut ce prostii poti sa gandesti, cum o casa de paianjen este facuta de fumul de la tigara, chiar nu pot sa cred asta, ai 14-15 ani si nu gandesti nici cat unul de 5 ani, wow, m-ai socat.
Știam că de paianjeni fetiță care ști să jignești dar cum sa intre de afară dacă am ușile închise?
Încearcă să numai jignești eu nu te-am jignit si sunt mai mare decât mă crezi tu
Ai vorbit de toti banii)
Panza de paianjen se face din cauza ca nu faci tu curat si paianjenul are timp sa o creeze. Legatura cu fumul de tigara doar tu o stii
Panza de paianjen se face intotdeauna de paianjen. Uneori arata mai invhechita, daca nu este folosita de un paianjen si va colecta praf, devenind mai groasa.
Pentru a evita formarea lor este bine sa cureti intotdeauna in casa iar cand dai cu aspiratorul, ocazional este indicat sa dai cu aspiratorul si prin colturile camerelor.
Panza de paianjen e facuta de paianjen. Daca ai face curatenie temeinica peiodic in casa, atunci nu ar mai aparea aceasta panza.
Gasesti la magazine pamatuf de praf, odata pe luna da-ti prin colturi cu ala, si sterge-ti si peretii ca si cum ai sterge praful si vei vedea ca nu vei mai avea probleme