anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De la ce te ingrasi cel mai tare? Ce alimente?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

O viata sedentaratongue Secretul este sa stii sa mananci moderat si sa te abtii dupa anumite ore (tarzii). Ca sa nu te ingrasi trebuie sa nu mananci niciodata pana te saturi.

6 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Fainoase, grasimi si zaharuri.

cristian
| cristian a răspuns:

Grasimile si produsele zaharoase ingrasa.

| nicky a răspuns:

Paine, paste, grasimi, dulciuri, bauturi carbogazoase, etc. Depinde si de organism. Stiu pe cineva care mananca dulciuri fff multe si nu se ingrasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Combinatia dintre carbohidrati si lipide, o dieta bazata in proportie de cel putin 60% pe una din aceste grupe e recomandata. Un exemplu ar fi 60-70% grasimi(de preferabil vegetale nesaturate sau peste), 20-30% proteine si maxim 10% carbohidrati (fainoase, zahar, etc). Sau invers. Trebuie de asemenea determinat necesarul de calorii zilnic si mentinerea aportului corespunzator acestei valori.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand te ingrasi de la alimente bogate in carbohidrati plus un pic de proteina. am luat 5 luni de zile carbo plus si mam ingraseat 20 de kg.eu sunt foarte multumit

| Nico87 a răspuns (pentru anonim_4396):

Spune-mi te rog, chiar e bun carbo plus? Ca vreau si eu sa il incerc.A avut ceva reactii adverse? Si inca ceva...mergeai si la sala sau l-ai luat doar asa pentru. ingrasat?

Întrebări similare