Chiar dacă nu ai păţit nimic, nu e bine ce ai făcut. Şi cappucino conţine cofeină şi pentru 6-7 ani nu e recomandat absolut deloc. Ai putea începe să bei cafea de pe la 16 - 17 deşi nu strică să bei cafea de la 18 în sus. Mai ales cafeaua naturală nu e bună doar de la majorat în sus. Răspunsul ăsta vine de la o fată a cărei prietenă e doctor.
Depinde si cat de des ai baut, si eu beau din copilarie cappucino, uneori 3 in 1, dar destul de rar.
Greu de spus, eu nu-i suport gustu si nu beau.
De unde stii ca n-ai patit nimic? Poate acum bei zilnic si desi multi spun ca e benefica eu nu prea cred.
Pai nu beau zilnic, o data la o saptamana, de pofta. Acum vara beau ice cofee, dar mai rar.
Imi aduc aminte ca imi puneam si eu acum cativa ani pliculete de nescafe frappe in cola si nu mai dormeam noaptea
pana la urma nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, organismul nostru ne accepta multe mofturi si se adapteaza si fiecare are viciul lui
Da, ai dreptate, oricum nu am patit niciodata nimic. Nici macar dureri de cap . Ah, dar daca ma intrebi de energizant, de fiecare data mi-a fost rau
Ala chiar nu e bun, numai cand te uiti cand expira, si vezi ca peste 10 ani, iti dai seama cat de artificial e
Oricum, nu mai beau niciodata!
:* bravo
Copila2016 întreabă:
anonim_4396 întreabă: