Ai dereglari hormonale, nu este normal ca la o varsta atat de frageda sa-ti creasca mustata si in plus, mai spui ca arata tare urat.Eu am 20 de ani si de jumatate de an am inceput sa ma barbieresc. Nu vad o alta solutie decat lama, insa nu-ti da unde nu e nevoie, adica, unde n-ai par sau nu se cunoaste tare.
Ce intrebari, imi provoaca o stare bolnavicioasa care la randul sau imi transmite un flux de energie negativa prin care primul gand care imi vine in minte este bomba cu neutroni. Asadar tocmai mi-ai provocat o reactie in lant. Numai TU poti sa stii cand trebuie. Daca arata urat rade-o la dracu. Nu inteleg de ce va trebuie cine stie ce confirmare pentru lucruri absolut banale. Suna eventual la serviciile secrete sa intrebi, trimite si o poza.
Poti incepe mai intai cu un aparat care taie firele de par. Nu de la radacina . Ai timp o viata sa te tot razi. Dar daca nu-ti place, poti s-o faci si de acum
Ce intrebari, imi provoaca o stare bolnavicioasa care la randul sau imi transmite un flux de energie negativa prin care primul gand care imi vine in minte este bomba cu neutroni. Asadar tocmai mi-ai provocat o reactie in lant. Numai TU poti sa stii cand trebuie. Daca arata urat rade-o la dracu. Nu inteleg de ce va trebuie cine stie ce confirmare pentru lucruri absolut banale. Suna eventual la serviciile secrete sa intrebi, trimite si o poza.
14 e destul de bine zic eu. Sunt fata, deci nu sunt prea sigura. Dar baietii o fac de la 15. Deci poti incepe de acum.
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: