| dianadiana222 a întrebat:

De la ce varsta pot folosi OB'uri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MissAvocado a răspuns:

Poti folosi OB-uri din momentul in care nu mai esti virgina, adica dupa ce iti incepi viata sexuala. Daca incerci sa folosesti cand esti inca virgina este un risc extrem de mare de a te dezvirgina, si o sa te doara. Mai bine folosesti niste absorbante, poti cumpara absorbante Always Platinum care miros foarte frumos si o sa te simti foarte proaspat big grin Iti spun din propria experienta toate cele de mai sus. Si eu am vrut sa utilizez vara trecuta Ob-uri si am intrebat la farmacie daca am voie. Mi-a spus ca daca inca sunt virgina sa nu folosesc, si sa folosesc pana atunci absorbantele big grin Sper ca te-am ajutat :* Funda? :3

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Teoretic dupa ce iti incepi viata sexuala

| SefaTa97 a răspuns:

Buna
De obicei Ob'urile se folosesc dupa ce iti pierzi virginitatea, deoarece se introduc si fiind virgina te doare.
Dar din cate stiu exista si pentru virgine, micute. happy
Funda?

| MissAvocado a răspuns (pentru SefaTa97):

Sunt si micute, dar mi s-a spus la farmacie ca totusi nu e foarte indicat sad

| SefaTa97 a răspuns (pentru MissAvocado):

Pai nu folosi!
De ce nu folosesti absorbante?

| xCrazyGirl a răspuns:

Cand nu mai esti virgina thinking

| eugfch a răspuns:

Le folosesc mai des femeile daca vei incepe folosinta lor exista riscul (foarte mare)de a te dezvirgina, asa ca iti recomand absorbantele.

Întrebări similare