| blackcat99 a întrebat:

De la ce vine senzatia de frig (se manifesta in cazul meu numai noaptea). De vreo trei zile, numai in timpul noptii simt ca mor de frig. Ma trezesc brusc si simt ca mi-e frig, desi in casa sunt peste 20 de grade, am pijamale groase si pilota pe mine. Dupa ce ma trezesc si ma ridic din pat, nu mai am nimic. Numai in timpul somnului mi se intampla senzatia asta. Stiti cumva de la ce poate sa fie? E destul de stresant sa ma trezesc de 2-3 ori pe noapte din cauza asta. Ofer fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SimonaCristina a răspuns:

Poate visezi ca ti-e frig, sau ai circulatie periferica proasta (maini si picioare reci). Ia ginko biloba si te vei simti mai bine. Ti-o spun din experienta proprie.

1 răspuns:
| Florenta16 a răspuns:

Nu esti singurul caruia i se intampla. Si la mine in casa e cald, iar eu mor de frig asa brusc, pe o durata scurta. Nu stiu ce remediu ar putea exista, in afara faptului ca sa te culci cu sosete groase in picioare, si pijamale mai grosute acum ca e iarna, si bineinteles si paturica. Gandeste-te ca poate subconstientul tau gandeste ceva despre frig, si ast iti poate invoca frigul. Sper ca ti-am fost de folos happy.