| Lalalalalalalalaaaaaaaa a întrebat:

DE la chistul mamar se poate muri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna happy
Chistul mamar este un sac plin cu lichid aflat la nivelul sanului.O femeie poate avea unul sau mai multe chisturi. Sunt deseori descrise ca umflaturi rotunde sau ovale cu margini distincte. La palpare un chist mamar deseori se simte de consistenta unei boabe de strugure moale sau a unui balon plin cu apa, dar uneori poate avea si consistenta ferma.

Chisturile mamare sunt frecvente la femeile de 30-40 de ani. Acestea dispar de obicei dupa menopauza, cu exceptia cazurilor in care se ia tratament hormonal dupa menopauza. Chisturile mamare nu necesita tratament decat in cazurile in care este foarte mare, dureros sau deranjeaza in alt fel. In aceste cazuri, extragerea lichidului din chist poate ameliora simptomele.

Prezenta unuia sau a mai multor chisturi mamare nu creste riscul pentru cancerul mamar.

Deci nu se poate muri whew!

Nu este necesar nici un tratament pentru chistul mamar simplu. Medicul poate recomanda doar monitorizarea permanenta a acestuia pentru a vedea daca se rezolva de la sine.

Sper ca te-am ajutat happy

| Lalalalalalalalaaaaaaaa explică:

Vreau sa imi zica cineva care a avut, sau cineva care are sau care cunoaste pe cineva care are...Mama mea are si trebuie sa se opereze, daca nu se opereaza poate muri crying?
NU vreau copy-paste ca am gasit si eu articolul/