| d3utzsa a întrebat:

De la ciocolata apar cosuri?:d

ca asa am auzithee hee

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Nu, l a cataciocolata mancam noi copii am avea numai cosurihappy

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu cred ca din cauza ciocolatate pot apare cosuri, probabil e de vina puberitatea.

| overdose90 a răspuns:

Si eu am auzit de multe ori chestia asta, si pe la televizor, si pe net, si de la doctori. Ceva de genul ca persoanele cu acnee ar trebui sa evite ciocolata, mezelurile, cafeaua etc.

Acum nu inseamna ca daca mananci iti vor aparea cosuri deodata, asta ar insemna sa aiba toata lumea cosuri happy. dar se poate ca daca ai deja cosuri, consumul exagerat de ciocolata sa ti le inmulteasca.

| ForbiddenLove a răspuns:

Nu chiar...acesta este doar un mit :)
De fapt, nu ciocolata în sine reprezinta o problema ci continutul de zahar si grasimi.
uite aici alte mitrui despre cosuri -> http://www.benessere.ro/Frumusete/491/7-mituri-despre-acnee.html
Sunt sigura ca ai auzit de ele

| Minks a răspuns:

Da, apar cosuri, par pe fata si te transformi in Chuck Norris

| Deeanne a răspuns:

Nu, nu este adevarat:d

| Psihiatra a răspuns:

In exces, provoaca insomnii si stari de nervozitate.Nu are nicio legatura cu acneea

| Pauleboy a răspuns:

Intra-adevar,mult dulce actioneaza in favoarea acneei.
dar nu ar fi un factor atat de important ca si fast-foodurile sau carnea de porc, prajelile.
Daca mananci ciocolata regulat, nu vei avea probleme.

Întrebări similare