| aNonim_4610 a întrebat:

De la citi ani poti sa te epilezi pe picioare? eu am 14 si am inceput sa ma epilez pentru ca vara nu statea bine, cind purtam rochie sau pantaloni scurti

mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Awndre a răspuns:

Depinde cu ce te epilezi. Daca te epilezi cu lama/crema depilatoare iti creste triplu. Daca te epilezi cu epilatorul electric sau ceara, care smulge firul de la radacina iti va greste mai greu.

Nu e o varsta anume, cand nu il mai suporti sau pur si simplu vrei sa scapi de el, da-l joshappy

4 răspunsuri:
| morningstar a răspuns:

Nu este o varsta anume la care sa te poti epila. atunci cand ai nevoie.

| YTBDrawingBase a răspuns:

Pe spinare ai par?laughing ca asa stiu ca au fetele...coama rolling on the floor happy

| deutza00 a răspuns:

Nu este o varsta anume
daca te incomodeaza e bine sa te epilezi dar dupa trebuie sa o faci mai des caci va creste mai repede

| Mrkta007 a răspuns:

Poi Din ce stiw eu. Si is Baiat laughing.Ku cat te epilezi mai tarziu cu atat o sa iti creaska mai greu SI cred ca dl 14 -15 ani e normal thinking chiar 13 de ce nu.