Yummy, diclorizocianurat de sodiu dihidrat!
trebui să fii bolnav rău să-ți pui problema asta "ce-o fi dacă bei, ca un descreierat, așa ceva"
Eu da. Am trecut peste toate cu brio. Chiar nu mă mai gândesc la sinucidere. Cred.
) Îmi pun toată nădejdea în Dumnezeu, atâta timp cât îmi va permite să locuiesc în casă și să nu prea fiu nevoită să ies.
)
Mai mă lupt în schimb cu găsirea sensului în viață. Dar m-am cam resemnat și cu ăsta. ) Poate nu există și poate e perfect în regulă să nu-l mai căutăm.
)
Însă cumpărând un butoi de cloramină și având un amic ce caută arma perfectă pentru sinucis fără greș. I-am dat idee și i-am zis chiar că-i livrez prin poștă dacă vrea, în final. ) Dar m-a contrazis și m-a enervat.
) Nu suport să fiu contrazisă. Sunt genul care prefer "Să zici ca mine și să faci ca tine."
)
Dar oricum probabil omul nu vrea să o facă suficient, că altfel lua tot ce i se dădea gratis pentru sinucis. )
Aia e, îmi rămâne mie mai multă cloramină. De dezinfectat evident, nu de folosit pe mine. )
Încearcă tu mai întâi și dacă totul este OK ne spui și nouă. Dacă nu: Veșnica pomenire.
Păi nu prea mai vreau să mă sinucid. Cred )
Dar am găsit un plan mai bun. ) Să ajut pe altcineva să o facă și astfel scap persoana aia de păcatul sinuciderii, cred, în fața Lui God, îi îndeplinesc și dorința de a se duce de pe lumea asta, iar eu în fața legii pot pleda nebună și am pensie pentru un trăit în casă liniștit.
)
Sună machiavelic, nu?! )
Depinde de concentratie. La 4ppm (parti pe milion) e considerata inofensiva, dar daca se ajunge la 400ppm atunci te omoara in 30 min.
Depinde de concentrare și cantitate.
Cloramina se adaugă uneori la apa potabilă de rețea în concentrații foarte mici.
Bineînțeles că poți muri de la cloramină dacă consumi cantități mari.
De asemenea poți muri și de la apă dacă consumi cantități mari.
Și de la oxigen dacă respiri prea mult oxigen.
Really?! Poți muri de la oxigen?! Asta nu am auzit vreodată, teoria.
Chiar interesant. Însă întrebarea e cum se folosește oxigenul în exces?! Pentru că din câte știu oxigenul este în natură. Nu se extrage sau ceva.
Iar de la apă, mă gândesc că doar dacă intră în plămâni, adică ne înecăm. Altfel nu cred că dacă, cineva spre exemplu ar folosi într-o zi 7 litri de apă, 10, ar muri?!
Vezi "hiperoxigenare" si "hiperhidratare"