Hai fii serioasa, exista mii de modele de ochelari, unii poarta ochelari fara lentile doar asade dragul modei si tu iti faci probleme?
este absolut imposibil sa nu gasesti o pereche de ochelari care se potriveasca cu fizionomia ta. Bineinteles ai si optiunea sa stai asa, sa iti strici si mai tare vederea, sa apara dureri de cap, sa nu mai vezi nimic la tabla... dar ramai cool
Parerea mea este sa iti fie frica sa nu iti pierzi vederea nu ca arati "HIDOASA" sunt foarte multe fete care poarta ochelari si nu se jeneaza cu ei toata problema ar fi sa iti alegi tu ramele ca sa iti stea cat mai bine cu ei eu zic sa le spui parintilor cat mai repede o solutie ar fi cu lentile de contact dar in primul-l rand mergi cat mai repede la medic
Doctor > ochelari > si vei redescoperii lumea.
Vederea clara la distanta este un avantaj la care nu vei mai dori sa renunti!
Ochelari / lentile contact / operatie laser.
Http://www.sfatulmedicului.ro/......hilor_7085 Arunca o privire aici, dar exercitiile acestea pentru ochi nu o sa faca minuni, trebuie sa porti ochelari. O alternativa a ochelariilor sunt lentilele de contact sau operatiile laser.
Si eu am aceeasi problema. Stau la calculator de la 4 ani, iar in vara lui 2013 stateam cam de la 12 pana la 5-6 dimineata. Nici eu nu am vrut ochelari si mi-am luat lentile, nu au
avut niciun efect, asa ca mi-am pus ochelari si mi s-a reglat vederea, nu iti fie rusine, se vor obisnui toti cu noul tau stil. Iar aceasta boala numita miopism se trateaza, deci nu o sa porti ochelari tot timpul, maxim 1 an.
Buna am trecut si eu acum exact prin aceeasi situatie, din fericire exista lentilele de contact. Se schimba o data la o luna sau zilnic in functie de tipul ales. Eu iti sugerez sa vorbesti cu parintii tai si sa le zici ca nu vezi bine pentru a te duce ulterior la doctor. Astfel e recomandat sa-ti faci o pereche de ochelari pentru acasa, iar la liceu si cand vei iesi cu prietenii sa porti lentilele. Nu reprezinta un pericol pentru ochi atat timp cat te speli pe maini de fiecare data inainte de a umbla cu ele. Ai grija, daca nu respecti normele de igiena se pot dezvolta si lucruri mai serioase, dar daca ai grija totul va fi ok Astfel poti sa vezi lumea iarasi clar fara a purta ochelari
Sper ca ti-am fost de folos!