Da. Dar sa nu bei apa rece sau sa bei suc pentru. ca o sa iti fie si mai rau pana se ajunge la febra... Asa imi e si mie si am ajuns la febra dar trebuie sa stai sub patura chiar daca transpiri si prin transpiratie elimini toti microbi. Crede-ma si la mine e asa si acum ma simt mult mai bine.
O durere in zona gatului poate insemna o inflamare a amigdalitelor, care poate genera, cefalee, febra si frisoane.
Da, daca sunt bacterii, daca ai puroi in gat, daca ai amigdalita.Bineinteles.Daca febra ia nastere si este prezenta si durerea in gat prezinta-te la un medic ca sa-ti prescrie ceva.Numai bine
Da. Pentru ca durerea in gat este provocata, de obicei, de o infectie a amigdalelor, iar unul dintre primele simptome ale unei infectii este febra.
Da in cele mai multe cazuri, durerea este primul semn intr-o raceala iar febra este a2a, doar daca nu ai baut ceva rece(dsesi pe timplul asta ma indoiesc). Eu am fost de curand racita si tot a fel mai intai a inceput cu durerea de gat pe urma ferba.
Ai grija de tine, ite recomand niste nuromef si viaminac cu propolis
Insanatosire grabnica
By3by3
Pe mine m-a luat o raceala de la durerea din gat care nici acum nu mi-a trecut. Poti face si febra(eu am avu) ...adica ar trebui sa iei ceva pentru gat(niste bombonele de supt)-trebuie sa stai la caldura undeva si sa-ti faci un ceai fierbinte.
Ori ajungi sa tusesti, ori da, febra, deci ia de acum prospectul Nurofen. Si ia si Strepsils.
PurityBecameBlasfemy întreabă: