| BiscuiteBoss a întrebat:

De la o vreme am dureri puternice in partea dreapta, jos, in zona soldului, si sincer nu inteleg de ce.
Probabil este din cauza lipsei de calciu. sau de vitamine... thinking
Help pls puppy dog eyes,!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| lylo a răspuns:

Cred ca e apendicita... du-te si fa-ti un control big grin
Funda? laughing

| εїз a răspuns:

S-ar putea să ai apendicită. Dar nu este ceva foarte sigur, de la calciu nu este sigur, ar trebui să-ţi consulţi medicul de familie.
Pa, pa

| Daria a răspuns:

Daca e in partea dreapta jos e posibil sa fie apendicita.
Nu ezista sa consulti un doctor cat mai repede.
Sanatate.happy

| paodoolse a răspuns:

Nu e din cauza lipse de calciu sau de vitamine in partea dreapta jos e apendicita ar fi bine sa te duci la un doctor sa te consulte cat mai repede mai ales daca ai zis ca ai dureri puternice apandicita e un mat plin cu bacteri provocate de la mancare bautura chiar si seminte iar acel mat trebuie taiat prin operatie majoritatea persoanelor a facut aceasta opertaie si app nu te speriaa ca nu te va durea mai de loc pentru ca iti face anestezie... dar poate nu e apendicita :X pup si ai grija fundita?

| valThina a răspuns:

Si eu am problema asta...am fost la medicu de fam si mi-a zis ca poate fi doar o raceala la ovare...si din cate stiu la apendicita durerea s duce si p picior

| Psihiatra a răspuns:

Poate fi raceala la ovar, o infectie urinara... incearca bai calde, de sezut ori pune o perna electrica pe zona dureroasa ori tine o sticla cu apa fierbinte intre picioare la mine au avut efect