Şi eu îmi trosnesc degetele cam de 4-5 ani, şi in mare nu am păţit nimic. Chestia-i ca o sa ţi se deformeze degetele, oasele se vor strâmba, si vei simţi nevoia sa le trosneşti tot timpul. Încearcă să te laşi până nu-i prea târziu, eu încă încerc.
Din cate stiu nu ti se poate intampla nimic dar bunica tot imi spune ca daca fac asta mi se rod oasele, dar nu e drept.
PS: Ai luat asta din Tokyo Ghoul fiindca acolo grasu ala tot isi pocnea degetele si apoi a inceput si Kaneki.
Reactia mea dupa ce am citit tot cu foarte mare atentie: imi poti explica ce ziceau aia, ca n-am inteles!
Pai....cand am fost mai demult la doctor cu o pb... începusem sa imi trosnesc degetele...el a spus ca daca continui sa fac asta..la bătrânețe imi vor tremura mainile si nu voi mai putea sa tin nici macar un pahar cu apa in mana...si începuse sa imi explice de cartilagii...mehh..fa cum vrei...eu nu mai fac asta. :/
Salut, in interirul corpului se formeaza bule de aer intre oase. Cand iti pocnesti degetele acele bule se sparg si scot un sunet. Sa nu te ingrijorezi in legatura cu asta, deoarece nu vei pati nimic!