anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De la o vreme nu mai am pofta de mancare deloc.Azi am mancat jumatate de sandwich si dupa m-am simtit mai mult decat satula.Nu ma infometez,nici nu vreau sa slabesc,pur si simplu nu mai am pofta de mancare.Mi s-a dus si programul peste cap, de obicei ma culcam pe la 00:00 acum ma apuca ora 3 dimineata si nu pot dormi.Iar dimineata ma scol pe la 12-13.Un sfat,ce ar trebui sa fac sa imi recapat vechiul stil de viata? A si inca ceva,toata ziua ma simt ca o leguma,nu am chef nici sa ies afara, sm o stare de somnolenta permanenta sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Inapetenta este intalnita in multe boli febrile, digestive, cronice.Sau poate este din cauza caldurii.Ar fi bine sa iti faci un set de analize.

| PinkPanther a răspuns:

E posibil sa fie din cauza caldurii, nici eu nu prea am pofta de mancare, si ma satur mai repede ca de obicei

| NoChanceForUs a răspuns:

Poateee ai viermi intestinali sau prea mult timp liber la calculator.

| CrazyTeenager a răspuns:

Nimeni nu are pofta de mancare daca sta degeaba, decat pentru nevoile de baza. Daca ai alerga o ora continuu, ai face sport, miscare, inot, ti-ai recapata toata pofta de viata, si daca nu dorm o noaptea, tot ma simt plin energie, asta e o stare psihica, este influentata si de sanatatea ta dar in mare parte e vorba de tine, tu influentezi cum te simti. Si eu uneori ma trezesc dimineata fara pofta de mancare, beau 2 pahare cu apa si ma duc sa fac alergare vreo 30 min, o ora, pe urma mananc un mic dejun normal indiferent de ora la care ma trezesc. Nu te incurajez sa ramai la aceasta ora de culcare, dar nu stiu daca vei reusi sa iti schimbi programul usor. Eu personal nu am reusit 6 luni la rand 00:00 - 06:00 - 12:00 - 16:00, iar acum ca am apartamentul in constructii sunt obligat sa ma trezesc la 08:00 indiferent la ce ora ma culc, ori sa nu dorm. Ma dor ochii, sunt sensibil la lumina, irascibil, nu am pofta de mancare, ma simt full, dar mi-e sete, imi simt capul explodand, si o stare generala nasoala. Dar dupa o ora de mers ma simt excelent happy.

| JamilaGizeh a răspuns:

Pe caldura asta cine are pofta de mancare? Stai linistita, si eu ma simt la fel.

| thefighter1 a răspuns:

Poate esti indragostit/a

| DAAAAAAAAAA a răspuns:

Trebuie sa incerci sa te culci pe la 11 jumate maxim ca sa te simti bine ziua am patit si eu ca tine! si te scoli tarziu cea cu ''nu am pofta d mancare nu stiu ce sa zic.ia-ti vitamine happy funda? big grin

| ValyComan a răspuns:

Ia niște pastile, pe bază de plante, le găsești la farmaciile de plante(naturiste). Pastila se numește ulei de cătină, îți va da sigur poftă de mâncare

| oBelieveMe a răspuns:

E din cauza caldurii...Si ca sa dormi bine culca-te pe la 11 noapteabig grin, racoreste-te si tu, bea apa ma rece, inghetata, nu te vei mai simti ca o leguma laughing

| byralulife a răspuns:

Buna, probabil ca nu ti-e foame din cauza caldurii sau poate thinking te-ai indragostit, de asta nici nu ti-e somnhappy...
Funda?puppy dog eyes

| didiblack a răspuns:

Pai ca sa te infometezi pune-ti marar in mancare! foarte mult marar! si ca sa te culci mai devreme pune'te in pat pe la ora 10:30 sau 10:50! trebuie sa te uiti la televizor pana simti ca adormi! daca inca te uiti la televizor cand e ora 00:15 atunci stange televizoru si inchide ochii..asa vei adormi! daca nu ai chef sa iesi afara...cheama-ti prietenii sa merge-ti la un suc sau sa-ti intrebi parintii daca mergeti la strand sau in parc! sper ca te-am ajutat!

| IrinaMica a răspuns:

Nici eu nu stiam ce-i aia pofta de mancare pana mi-a zis medicul sa iau Peritol. Dupa cateva zile as fi mancat si un porc la o masa laughing Iei o pastiluta seara si dormi si bine de la el. Spor!

| Irinuk_Irina_1998 a răspuns:

Stai linisita la toti ni se intampla la fel vara nu ai pofta de mancare tie somn mereu ziua si seara nu poti sa adormi deoarece ai prea multa energie in tine! Incearca ca ziua sa consumi din energie asa seara vei fi obosita si te vei culca pe la 23:00 sau 00:00 si a doua zi vei fi ca inainte. Asa rezolvi problema cu somnul, si cu mancarea incearaca sa mananci cate o salata.