| NickName_6619 a întrebat:

De la un timp a inceput sa-mi apara matreata! Cum as putea scapa de aceasta problema? Pls Dau

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ascovit a răspuns:

Salut!

nu o sa-ti dau remedii( pentru. ca ar fiaiurea sa mai scr ceea ce au scris si alti utilizatori )oh go on insa as vrea sa-ti spun ceva ce am vazut la tv happy

era o emisiune(nu stiu daca mai estethinking) si nume "suvite cu fite" in care s-a spus ca matreata apare atunci cand la spalare, parul nu este foarte, dar foarte bine clatit de spumahappy( spuma de la sampon evidenthee hee)

sper ca nu te-am plictisit cu "raspunsul" meu

Un an nou fericit happy

7 răspunsuri:
| mmeee79 a răspuns:

Este la farmacie pastile de baut.Nizoral parca se cheama.si eu am baut si m-a scapat de matreatabig grin
Te poti spala iar cu galbenus de ou, ajuta multhappy

| Florinaaaaaaaa a răspuns:

Pff.si eu inainte aveam foarte multa matreata dar era din vina samponului(foloseam sampon de la AVON)dar acum folosesc sampon de Urzici. Te intrebi unde il poti gasi? la farmacie. Sper ca ti-am fost de ajutor! fundita pls!:*

| aditilica a răspuns:

Du-te la farmacie si ia-ti un sampon specialtongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici un articol ce te poate ajuta. E pe baza de produse naturiste: http://blog.produse-naturale-online.ro/boli/matreata-lupta-impotriva-ei/

| Nikk96 a răspuns:

30 Seconds to Mars - Edge of the Earth
despre ea e vorba?

| Nikk96 a răspuns:

Incearca samponuri corespunzatoare problemelor tale.
Eu cred ca Revalid e cel mai bunhappy. e doar o parere.
Daca, dupa ce folosesti un anumit sampon anti matreata nu iti trece, atunci ar fi bine sa te duci la un dermatologhappy