anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De la un timp, cand fac unele miscari cu picioarele, simt ca muschiul gambei stangi, are o inertie mai mare (pare mai greu) decat muschiul gambei drepte.
Nu stiu sigur, dar cred ca are proportionalitate cu oboseala, diferenta de greutate dintre cele doua picioare.
De altfel nu stiu daca e autosugestie, bazandu-ma pe faptul ca am auzit ca este un idiciu de Tromboza sua ceva asemanator.

Ce ar putea insemna? Ce alte simptome sa mai observ, ca sa elimin posibilitatea unei variante spuse de dvs?

Ce investigatii sa fac si care e minimul simptomelor care sa ma faca sa le fac?

Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te studiezi prea atent si supraevaluezi niste modificari normale, pe care le are oricine. u iti trebuie investigatii, cel mult o vizita la un psiholog pentru o discutie care sa stabileasca cauza ipohondriei tale. Poate ai avut pe cineva drag bolnav sau poate cineva din apropierea ta a murit si asta te-a marcat facandu-te acum sa-ti gasesti boli imaginare.
Te-ar ajuta sa-ti gasesti o ocupatie care sa nu iti mai ofere timp sa te analizezi in detaliu.