| andrasa a întrebat:

De la un timp de vreme a inceput sa imi cada foarte rau parulsad. Folosesc placa de par, dar nu in fieacare zi si pentru a avea volum ma pieptan cu capul in jos.Acum parul meu este mai rar si mi-au aparut fire albe:-s.Cum pot sa imi recapat parul de altadata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| InnocentKidd a răspuns:

Hiiii.Foloseste samponuri si balsamuri regenerante pentru a ti-i regenera parul.Chair vor da rezultate.Insa,pentru.firele albe nu stiu ce sa iti spun.Consulta un medic.Bft.funda?

4 răspunsuri:
| VanillaBl a răspuns:

Nai ce sa faci cu firele albe. asa e batranetea. vopseste-le eventualhappy

| NamelessGirl a răspuns:

Pai incearca atunci cand te dai cu placa sa te dai cu protectie pentru placa ( o poti gasi la coafor de vanzare )happy si foloseste ceva shampon anti-caderea parului, mergi la farmacie si farmacistele trebuie sa iti recomande ceva bun

| XzXzXz a răspuns:

Pai nu stiu nu mai folosi placa si date cu balsam mereu cand faci baie

| Deiutza18 a răspuns:

Nu il mai intinde si voloseste sampon pentru parul ars. Sper ca va merge si in cazul tau la mine a mers.