| Luisman a întrebat:

De la un timp imi curge brusc sange din nas. asa dintr-o data., c-am de 7-8 Luni se intampla asta, pur si simplu dintr-o data., si nu stiu din ce cauza, care ma poate ajuta?, dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| untu a răspuns:

Epixazis sau hemoragia nazala datorata trumatismelor locale prin joaca (prin lovire) sau alte motive de sanatate si trebuie consultat de catre medicul ORL-ist! Vezi linkul:-http://www.contraboli.ro/......mplicatii/

| anamariarot a răspuns (pentru untu):

Epistaxis!

| untu a răspuns (pentru anamariarot):

Da,scuze ca am uitat cum se numeste!

6 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Poate depinde de multe, poate fii lipsa de vreo vitamine, schimbari bruste de tensiune sau alte reactii adverse, daca continua du- te la doctor. bafta!

| FaraNumePls a răspuns:

Buna, cu siguranță trebuie să mergi la un doctor pentru a preveni orice viitor necaz.
Succes

| Mihaelablabla a răspuns:

Probabil este de la presiune, dar nu este normal sa se intample din senin atat de des. Cel mai bine este sa faci o vizita la medicul de familie! Sanatate!

| JustANone a răspuns:

S-ar putea sa ai o deviatie de sept care provoaca asta
Am avut si eu la fel si cand ma asteptam mai putin imi busea sangele pe nas.
Mai bine mergi la un doctor si vezi ce iti zice