| Diaaaana a întrebat:

De la un timp imi stranspira palmele defiecare data cand vorbesc cu cinevalaughing. Ce pot face pentru a scapa de acest lucru?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este din cauza emoțiilor, de ele trebuie să scapi!
Pa, pa.

| alessia5158 a răspuns:

Se numeste hiperhidroza --- are mai multe cauze. Printre multele cauze medicale, o tulburare vegetativa cu substrat emotiv poate determina, la unii tineri, transpiratia palmelor, fetei, sau talpilor. Citeste mai multe aici :http://dermatoblog.wordpress.com/......-excesiva/

| CoquineNoire a răspuns:

Vezi ca se pierde mult calciu in acest fel.
incearca sa te controlezi, oricum, nu e ceva grav, citeste pe net despre acest lucru.

| negru30 a răspuns:

Lasa alcoolul

| ombladon a răspuns:

Sa vorbesti cu altcineva laughing

| PentruNoi a răspuns:

1. Ai emotii
2.Du-te la un doctor
3.E ceva normal si mie mi se intampla... uneori si am fost la doctor da mi a zis ca nu am nimic.
$.nu e ceva de care sa ti faci griji
Funda?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai vorbi cu nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu si nici n-am pretentii sa ma consideri tu destept.

| NatureSelf a răspuns:

E din cauza de la emoti, eu cand am emoti, imi bate inima de-mi sare din piept, odata am pus o fata sa puna mana. si mai tremur si la mana. e tic nervos de la emotii. stai linistit(a)

| xpbauuxx a răspuns:

Orice esti prea emotiv/a si ar trebui sa fi mai calm/a ori daca nu mai bine mergi la un doctor happy

| SometimesSomehow a răspuns:

Cel mai probabil ai lipsa de calciu, organismul tau nu asimileaza bine calciul. Ar fi bine sa mergi la un medic, asta in caz ca nu vrei sa ajungi la crize spasmofilice.