Krissy
Te-am vazut la web. si iti sta super cu ochelari.nu fi ingrijorata e si un lucru bun in a avea ochelari si acela este ca poti vedea mai bine.Si avand in vedere colegii tai (aia dusi cu pluta pe Dunare), nu iti face grija in viitor se vor obisnui cu tine si daca nu le convine zi-le ''Te oftici?''. Poti sa intrbi un oftalmolog pentru ca el stie cel mai bine de unde iti poti cumpara ochelarii cei mai buni
@Lory, nu's eu ce-a din poza, dar baga id Krissy_butterfly2010 si iti voi da poza cu mine
Problemele de vedere pot duce la migrene. Probabil asta e cauza. Solutia temporara ar fi sa privesti in departare cat mai mult, sa iei pauze mai dese de calculator sau citit, pana iti cumperi ochelarii. Daca esti din Bucuresti, pe stradutele din zona Lipscani erau doua magazine mici, unul din ele ( celalalt nu stiu ) avea lentile de calitate si rame dragute la preturi mici. Cine rade de asa ceva trebuie sa fie idiot, se vor obisnui, cel mai simplu razi cu ei si nu pune la suflet. Te-as sfatui sa faci controlul in doua locuri inainte de a-ti comanda lentilele, uneori rezultatele nu sunt corecte.
Durerea de cap poate fi si de la o raceala usoara, e o perioada prielnica. Vezi si daca iti trece cu paracetamol. Dar cel mai probabil e din cauza vederii.
Cana e in joc sanatatea ta nu are sens sa iei in seama jignirile celor din jur. Cei constienti nu vor rade, ignorantii se vor trezii ca arunce cu noroi. Concluzie: ignoranti= tratare cu indiferenta!
Buna!:-*
Sfatul meu este sa nu te simti stanjenita, multe persoane poarta ochelari...
Daca tu esti cea din poza, eu mi te imaginez ca purtand ochelari patrati, ceva de genul:
http://www.newz.ro/cache/images/7aa4be165da4d0be8188bdb93a0c2637.jpg
Uite cat de bine arata! Succes si sa nu-ti fie teama!:-*
Ia-ti niste rame foarte cool, cam cum au ochjelarii de soare, mari, colorate, groase, subtiri, cum iti plac tie, sa nu para ca ii porti din obligatie, ci ca ii porti ca pe un accesoriu sic. sau daca nu si nu, lentile de contact, si nu va sti nimeni ca le porti decat daca le spui.
Hey.Nu iti face prea multe griji, si eu tocmai mi-am luat ochelarii.Plecasem de la premiza ca o sa arat oribil cu ei si cu toate astea toti mi-au spus ca imi sta bine, ba chiar mai bine decat fara.Cu siguranta ca oftalmologul o sa iti recomande o rama care sa ti se potriveasca cu faţa ta [ma refer la forma].La mine a nimerit din prima rama, desi am insistat sa mai vad cateva, am ramas la prima.Deci nu iti face griji pentru ca nu e ceva de care sa te simti stanjenita
Krissy, la mine situatzia e cam ca la tine. Am si eu miopie, ochiul drept- 0. 50 si stingul 0. 75. Am purtat lentile, pentru ca imi era rusine sa port ochelari... insa crede-ma, cu lentile e tare coplikat si iata acum port ochelari, mi-am facut un look nou, si clasa deloc nu a reactzionat negativ, sincer...