| karinne94 a întrebat:

De la un timp ma simt fara vlaga parca nici nu mai am putere sa respir.ma doare uneori inima,mana stanga ma simt confuza nu ma pot concentra in nimic,parca imi vine sa lesin continuu, am palpitatii respir foarte greu nu ma simt deloc bine in pielea mea.inainte eram o persoana foarte vesela si energica iar de la un timp nu pot sa fac nimic pentru ca obosesc.am fost la uregnte mi-au spus ca am tahircadie,am facut raza la plamani si nu am nimic, iar medicul de interne mi-a
dat niste pastile baraka pentru imunitaye.pur si simplu nu mai suport starea asta.mentionez ca am 18 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Vezi alt medic, dacă stai în bucurești sau ai drum du-te la Spitalul Militar la doctor Ion Țintoiu.
Ai o tahicardie pcare poate fi foarte ușor asociată și cu o tensiune.
Trebuie să faci un EKG, o ecografie la inimă, asta trebuia să ți se facă. Dacă te duci unde ți-am zis eu pe trimitere de la medicu lde familie va face acele lucruri pe loc la consult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Mergi la medicul de familie să îţi dea bilet de trimitere către cardiolog,trebuie să faci un EKG-Electrocardiogramă, eventual o ecografie la inimă, cu palpitaţiile alea nu-i de joacă, nu sta aşa, mergi acum.
Te pup!

| karinne94 explică (pentru anonim_4396):

Am facut Ekg aseara si mi s-a spus ca am o usoara tahircadie

| Anonimu321 a răspuns:

Exact la fel am avut si eu ( La mine a fost o problema ) Daca alergam 2 ture de teren 'muream' nu stiam ce sa fac. am stat linistit in pat m-am calmat iar a 2 a zi dimineata am fost la doctor Am facut ecografi la inima la plamani a spus doctoru ca e in regula trebuie mea era prea putine vitamine ( Mananca fructe ) si lipsa de calciu ( bea mult lapte) eu acum mananc fructe cam dupa ori ce masa (ma duc la sala ) si dimineata 3 cani de lapte usor incalzite le beau si is in forma complet
Si astea nu trebuie numai pe moment ar fi bine sa le ai pentru ca o sa incepi sa respiri greu dupa vitamine si calciu sa termini din senin.Si pastilele sunt bune incearca sa ei pastile sa stai linistit jumatate de ora si sa mananci cate 2 3 banane 2 mere 1 portocala ananas.etc ce mai vrei tu ( si poti manca legume fierte) ar fi indicat morcovul si cartofi ( La cartofi mai lasa putina coaja pe ei si o mananci ) poate de la fibra ei iti revi ( Sa imi spui si mie daca ai rezolvat cv ) Daca merge Bravo si bafta big grin

| karinne94 explică (pentru Anonimu321):

Nu stiu pe LG simptomele care le aveam acum ma doare si spatele si stomacul...imi e frica sa nu fie ceva grav pentru ca am citit ca toate astea sunt simptome de preinfarct sau chiar infarct