| LSMM a întrebat:

De la un timp se intampla ca cineva sa-mi spuna ceva si eu sa nu inteleg ce spune, pur si simplu imi zice ceva simplu si eu nu pot sa fac nicio corelatie si ramane o fraza fara sens in capul meu, desi intreb persoana respectiva ce-a vrut sa spuna. Mi s-a intamplat de doua ori pana acum...si sunt destul de ingrijorata, nu stiu...Ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Xpressurself a răspuns:

Te simti pierdut/a. nu-ti focalizezi suficient de mult atentia. de aia. se intampla celor care sunt visatori (day dreaming)
fa eforturi sa inveti daca mai esti la scoala. daca nu fa eforturi sa inveti si sa iti aduci aminte ce inveti. exercitii zilnice. invata teoria pentru scoala de soferi, poezii. teoremele la matematica....invata
daca persista si esti ingrijorat/a poti sa-ti consulti medicul.
exista o tehnica foarte buna de asemenea.cea cu ceasul. priveste secundarul unui ceas. secunda cu secunda vreo doua minute. apoi inchide ochii si incearca sa vezi secundarul miscandu-se exact ca in "realitate". de... oricum o iei tot realitate e.
apoi dupa un minut deschide ochii si verifica-te cu ceasul. continua si persevereaza pana la cate minute vrei tu. dupa o vreme poti sa opresti ceasul si sa o faci fara sa auzi secundarul. abia din acel moment incepe acest exercitiu cu adevarat. pentru incepit foloseste un ceas care ticaie. sa se auda. apoi, poti trece la linkul de mai jos. pana atunci tine-l salvat undeva in calculator. la bookmarks.

http://misatv.ro/o-metoda-simpla-si-eficienta-de-revelare-sinelui-suprem/

0 răspunsuri: