| Jonathan a întrebat:

De la un timp sunt foarte palid, mananc si fac sport.Ies afara dar tot sunt palid.Am facut analize la doua spitale si totul a fost foarte bine.Ma simt bine, nu sunt slabit. Vreau ajutor/tratamente naturiste daca se poate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Incearca sa iei din magazinele cu produse naturiste, miere cu catina! Dimineata, i-a o lingurita pe stomacul gol! La fel poti incerca niste capsule cu ulei de peste! Sanatate iti doresc si o hrana cat mai sanatoasa!

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Daca esti sanatos nu cred sa fie o problema. Probabil ai multe griji. Incearca sa diversifici alimentatia. Si sa mananci mai multe fructe si legume.

| Mina a răspuns:

De ce nu faci o cura de detoxifiere? Intotdeauna prinde bine si sincer cred ca te va ajuta in problema ta. Uite aici, daca vrei sa aflii mai multe: http://www.slabire-sanatate.ro/articole/detoxifierea10.php

| marsy a răspuns:

Incearca ciai de musetel.

| SeNyS a răspuns:

Nu mi se pare Ok, dar daca zici ca la analize nu ti-a iesit nimic in neregula, probabil ca esti stresat sau ceva de genul! bea vin si iti re-vine culoarea in obraji

ps:cu masura laughing

| ramo_5234 a răspuns:

Parerea mea e ca poti incerca sa mananci mai multe fructe si legume...lactate de asemenea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce gluma buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ti-a rau daca nu te simti slabit? si te simti bine?