Jumătate linguriță de bicarbonat la un pahar apa, zilnic dimineața.
In doua saptamani esti ca noua.
Eu am avut de vreo 2 ori de-a lungul vieții, și a trecut de la sine, nu am luat niciun fel de tratament. Mai bine lasă zona în pace, nu te scarpini, spală bine cu apă și săpun de 2 ori pe zi(nu intern), eventual fă și niște băi de șezut cu ceai de mușețel pentru că e antiinflamator, poartă lenjerie cât mai largă în această perioadă să nu stea lipită acolo, în câteva zile ar trebui să treacă.
Este ciudat totuși pentru că nu prea sună a candida ce ai tu, nu cred că apare în fiecare lună candida, poate este altă infecție.
Am facut papanicolau si examinare bacter si mi-a iesit candida albicans…+ sensibilitate la fungigrama la toate antimicoticele. Am incercat sa las sa treaca de la sine, a fost ceva rau fiindca s-a inrautatit insa simptomele mele prezente de 7 luni de zile, lunar, sunt agresive. Ce simptome ai avut?
Mâncărimi severe și secreție albă branzoasa specifică, abundenta, ma spalam, peste câteva ore eram iar plină, dar ma spalam până a trecut de la sine, si mă abțineam să ma scarpin și să umblu acolo, într-o săptămână maxim mi-a trecut de fiecare dată. Nu stiu ce să zic, dacă așa ți-a recomandat doctorul poți să continui tratamentul. Altceva nu ai ce să faci, ai mai putea să te mai duci la încă un doctor să mai ceri o părere, și poate alt tratament dacă asta nu funcționează.
Folosesc lactacyd antifungic
Ca si tratament cu substanta activa am folosit flucoric, clotrimazol(crema si ovule), ternidazol, nistatina, si alte ovule ce prezinta lactobacili aproape in fiecare luna. Cand foloseam lactobacilii mi se pare ca agrava candidoza si am oprit tratamentul. Restul de indicatii precum lenjerie de bumbac, haine care sa nu fie stramte, etc, sunt respectate
Trebuie tratament sistemic antifungic în cazul tău. Pastile luate oral.
Am luat flucoric de fiecare data. Prima zi, a treia zi, a5a si a7a. Nu a mers
De asemenea am luat si ternidazol tip ovul 7 zile impreuna cu nistatina si merprednison, nu a mers
Ai luat pastile sau au fost ovule? Eu zic de pastile pe care le înghiți. Itroconazol de exemplu.
Scuze, acum am văzut Flucoric. Trebuie să încerci şi altele. E posibil să fie o ciupercă rezistentă.
Nu cred ca e leucoree pentru ca este o secretie cremoasa groasa si insotita de alte simptome precum arsuri si mancarime, am eliminat ca fiind secretie normala
Lory37 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: