| Daria356 a întrebat:

De mai bine de o saptamana imi ghioraie matele. Nu imi este foame,mananc si iar imi ghioraie matele, nu sunt deranjata la burta,nu stiu ce sa fac,e jenant ca se si aude, si cine aude spune ca nu am ce manca..Stiti ce as putea sa fac? Va rog! Dau funda raspunsului care este folositor. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| IoanaPsy a răspuns:

E posibil sa fie o hiperaciditate gastrica. Daca te si ustura stomacul, mergi la medic sa iti prescrie un pansament gastric. Laptele si branza de vaci sunt pansamente gastrice naturale. Daca ai gaze, poti lua carbune medicinal. E recomandat sa mananci la ore regulate si sa eviti bauturi carbogazoase si prea multe dulciuri. O dieta echilibrata ar trebui sa rezolve problema.

| Daria356 explică (pentru IoanaPsy):

Nu ma ustura stomacul.offsad

| MariuS88c a răspuns:

Poate mananci prea mult sau prea putin ori numai prostii.

| loramako a răspuns:

Ghiorăitul mațelor este și de prea multă mâncare.Nu vreau să te simți insultată dar poate mănânci puțintel mai mult.

| loramako a răspuns:

Sau poate te doare puțin burta.

| Daria356 explică (pentru loramako):

Nu ma doare nici burta