anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De mai bine de o saptamana ma doare rau de tot burtica.Stiu ca am colici abdominali pentru ca am mai avut o data si s-a lasat cu internare. Ce remedii exista? Nu vreau sa ma internez iar crying Nu pot sa mananc sau daca reusesc cat de cat sa o fac, dau afara tot imediat.Nu pot nici macar sa dorm.Ma simt slabita, obosita, epuizata. Helppp crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
soothe
| soothe a răspuns:

"Colici abdominali" insesamna simple dureri. Spune-ne ce ai avut ca diagnostic data trecuta. Altfel nu te putem ajuta. Poate sa fie apendicita, hepatita, ocluzie intestinala sau alte minunatii cu care nu scapi de internare decat daca vrei sa ti se inatmple ceva si mai rau.

4 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Atentie sa nu fie apendicita, daca nu e "tratata " la timp poti face peritonita, eu am patit asa cu unul din copii mei, a fost la un pas de deces.

| (¯`·._)(rojin_roj) (¯`·._) a răspuns:

Cel mai bine mergi la un doctor deoarece nu poti sti cauza acestor sintome.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe fisa de externare scria colica abdominala.

| Natasha_6158 a răspuns:

Repejor la doctor