| Patriciagabby a întrebat:

De mai bine de o săptămână ma duc la baie din 5 în 5 minute, iar vezica mea fiind plina mereu. Aveți vreo idee de ce. Sau ce ar trebui sa fac sa remediez asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Alexandra2383 a răspuns:

Buna! Am avut problema asta acum cateva luni si a tinut cam 2-3 sapatamani.A fost o senzatie foarte neplacuta, dar nu stiu daca ai avut si alte simptome cum ar fi: usturime in timpul urinarii, mancarime, urinat cu jet foarte slab, durere in acea zona, dar daca ai mai avut si aceste simptome iti recomand un sirop cu merisoare care se numeste "Urinal". Este foarte ok si isi face efectul rapid

| camda a răspuns:

Suna a cistita. Vezi si tu Cystinol Akut cu merisoare, sau strugurii ursului. Pe mine m-a ajutat intotdeauna. De a doua zi am scapat si am mai luat 2 zile ca sa fiu sigura ca trece de tot. Si vezi si un medic.