Nu te mai gandi la lucruri rele inainte sa te culci. De obicei in cosmaruri se recreaza o intamplare care s-a intiparit in inconstientul nostru.
Probabil ai facut ceva care consideri tu ca e gresit si ai remuscari de constinta. De obicei visele sunt de fapt gandurile noastre.
Spune rugaciunea Inger Ingerasul meu
Si eu am avut odata asa si a functionat
Mai poti spune si Tatal nostru
Rugaciune pentru izbavirea de vise urate si naluciri
"Pricinuitorul viselor urate si al feluritelor naluciri este diavolul, caci pe el il numeste Marele Vasile:. Goneste-l de la tine cu semnul crucii zicand:
Doamne Dumnezeule, marele Imparat si fara de inceput,-trimite, Doamne, pe Mihail, Arhanghelul tau, in ajutorul meu, ca sa ma scape de vrajmasii cei vazuti si nevazuti.
O Mihaile, mare Arhanghele, intaiule statator si Voievod al cerestilor puteri, - fii mie ajutor intru toate-in strambatati, in scarbe, intru mahnire, in pustii pe cale si pe apa-si ma izbaveste de toata inselaciunea diavoleasca. Iar cand ma vei auzi pe mine robul tau, rugandu-ma tie, si chemand numele tau, grabeste spre ajutorul meu si auzi rugaciunea mea.
Asa mare Arhanghele, biruieste pe toti cei ce se impotrivesc mie, ma acopera si ma apara de cel viclean, cu puterea cinstitei si de viata facatoarei Cruci si cu solirile marilor Arhangheli: Gavriil, Rafail, Uriil, Varahil si Evgudiil si ale tuturor puterilor ceresti, totdeauna acum si pururea si in vecii vecilor. Amin."
Daca iti spun ceva, nu un leac babesc sau ceva de genul.
eu am cautat pe youtube si am scris "how to make a dreamcatcher?" iti faci prinzator de vise, si eu am facut de decoratie, nu prea am crezut in superstitiile astea facute de indieni cica daca iti faci prinzator de vise, iti alunga visele, si le lasa pe cele frumoase sa intre.
pai eu mi-am facut de decoratie, stii. si eu aveam cosmaruri de cateva ori pe saptamana, si cand mi l-am pus in perete, nu am mai avut un cosmar! PE CUVANT! nu am mai avut cosmaruri, am avut niste vise. foarte superbe cele mai superbe visuri pe care le-am avut.
eh, acum cred in prinzatori de vise
funda?
Uite fii atenta seara inainte de a dormi. Gandeste-te la ceva frumos...(eu stiu. De ex cum ca esti cu iubitul taw sau ca esti intr-o vacanta in hawaii ). Mai exact gandeste-te la lucruri frumoase, romantice, etc.imi spui daca a functionat la mhe merge ff bine :X
Rugaciuni spun, inainte sa ma culc ma gandesc la lucruri frumoase, cu acea decoratie nu stiu.cum as putea sa o fac?
Pai intri pe youtube si scrii how to make a dreamcatcher si e simplu.
ia idul meu green. floweer@yahoo.com sa-ti spun de ce materiale ai nevoie!
Daca totusi crezi ca ai nevoie de sfatul unui psiholog, contacteaza-ma la adresa psiho.brancusi@yahoo.com sau la nr. 0727706090. Alexandra Patrascu, psiholog clinician, Policlinica Brancusi
Dragele mele va vand un pont, pentru ca vad ca tot sunteti asa nelamurite.Adevarat,pentru un crestin adevarat practicant este bine sa-ti faci o rugaciune sau macar sa te inchini inainte de culcare.Problema este insa alta, la nivelul creierului si al inconstientului. Pontul meu este :a nu se consuma multe pastile.Cosmarurile apar in special de la un consum de medicamente.In al doilea rand, in timpul somnului avem foarte multe pozitii pe care noi le consideram relaxante pentru corpul nostru.Cea mai buna pentru a evita un cosmar este dormitul pe spate.De aceea recomand in special A NU se dormi pe burta. Alegeti o viata sanatoasa. sper ca am fost de ajutor.