Durere si greata. Poate fi apendicita. Nu te juca! Mergi la medic! Daca iti spun ce am patit eu, te ingrozesti. Era sa mor.
Nu trebuia sa fi stat atat de multe zile asa. Poti merge la urgente la spital fara sa mai treci pe la medicul de familie.
Cauta sa nu mananci lucruri care produc aciditate (otet, dulciuri) si balonare (fasole, varza).
Zeama de la cartofi cruzi iti va face bine (nu te va vindeca, dar nu vei mai avea dureri).
Bea suc de lamaie, branza de vaci si daca continua incearca sa provoci voma.
Mergi la doctorul de familie sa te consulte, asa e cel mai sigur. Noi doar putem sa ne dam cu prerea.
P.S. adorabila pisica din poza ta.
Mersi.E aaron's animals
Mersi apropo numele pisici este Prince Michael Cat
Mersi, chiar acum am cautat.o pe net
La cate detalii ai dat sa nu te astepti la un raspuns macar cat de cat corect.
Stomac acolo e problema.
Ia Mezym, e pentru digestie, plus cand mergi la farmacie, intreaba si vanzatoarele. Ele se pricemp, trebuie sa fi terminat medicina.
Burta unde? Daca in regiunea stomacului sau a intestinelor ia pastile pentru digestie
Poate ai gastrita. Daca tot ai dureri du-te la doctor, el iti va spune ce ai si iti va da tratament.
Pentru greata poti sa iei pastile cu ghimbir sau guma mentolata( la mine functioneaza).
Zic sa te duci la doctorul de familie...Sa nu fie ceva grav! Bafta... Sper sa te faci bine!
Z6 întreabă: