1. Sa-ti fie rusine daca furi daca omori daca esti rea, daca ai ocazia sa inveti si nu o faci. 2. Nu am vazut sani egali pana acum. Toate fetele au unul mai mic si unul mai mare deci, POATE nici macar nu este arsura "responsabila" de asta 3. Nu cred ca as putea iubi o femeie si apoi sa vad ca are un semn si sa zic "Mda, cred ca nu te mai iubesc". Deci poate nu vei fi o "pitzi" de facebook defiland in costum minuscul de baie la mare, dar gandeste-te ca atractia fizica, liantul relatiilor pentru acele fete care isi afiseaza corpul ca singur atu, nu le asigura neaparat fericirea. Cati dezaxati nu auzi cum le omoara cand ele se satura de ei, sau le bat? Asa tu vei avea pe cineva care te iubeste sincer.
Se cheama operatie estetica reparatorie, prin care micsorezi sanul stang, pentru a ajunge la aceeasi dimensiune cu cel drept.
Dar, poti face acest lucru doar dupa 18-20 de ani, cand organismul s-a oprit din crestere.
De asemenea, interzis sa incerci implanturi mamare pentru sanul drept, deoarece aceste pot duce la complicatii, inviata ta ulterioara.
De asemenea, sa te intaresti psihic, sa te accepti asa cum esti si sa porti sutienele, in asa maniera incat sa nu ti se evidentieze, diferenta de dimensiuni dintre cei doi sani.
Sanatate si fericre!
Nimic! Se vor echilibra, de fapt e absolut normal, li se intampla multor fete. Recunosc ca am trecut si eu prin asta, poarta bluze mai largi, eventual cu model pe o singura parte(care dau senzatia celor care poate observa ca li se pare) aaaa si poarta negru.
Daca nu crezi ca e normal, intra pe
noifetele.ro si uitete la schimbari din corpul nostru(sau ceva de genu)
nu iti pot da link-ul chiar acum pentru ca imi merge foarte greu netu.
Nu cred ca are legatura cu faptul ca ai fost "fripta".
SALUTT, nu trebuie sa iti fie rusine ai avut o problema, pe mine daca ma crezi sunt oprerat de tumoare la creier si daca ma crezi ca nu imi crescuse parul unde eram operat si m-am gandit ca asta e si nu am incotro si nu m-am mai gandit :*
Emily00 întreabă: