De la stres, de la prea mult timp petrecut in fata PCului sau ai lipsa de calciu.
Fa'ti analizele.
Asa mi s-a intamplat si mie si aveam lipsa de calciu.
In caz ca nu e asta, incearca sa mai reduci din orele in care stai in fata calculatorului. Iesi prin oras cu prietenii, fa plimbari prin parcuri...iesi afara. E atat de frumos acum, nu poti sa-ti petreci timpul inchis in casa.
Buna ma numesc estera, dap durerea de cap si exact starile ce le spui tu le-am avut si eu simteam ca imi explodeaza capul chestia e ca in aceea zi am stat in fata calculatorului fara oprire de la 12:00 pana la 22:00 am ajuns acasa si am mai si fumat cateva tigari(sunt fumatoare) si sincer exact aceeasi stara am avut-o si eu! DAP, calculatorul poate fi una din cauzele starii tale:multa sanatate
Poate ca stai prea mult in fata calculatorului. Dar eu zic ca cel mai bine este sa mergi la medicul de familie, ca sa-ti recimande niste analize.Bafta si multa sanatate!
Cel mai probabil. incearca sa dormi mai mult, mananca fructe si mancare facuta in casa, iesi la o plimbare in aer liber
Mergi la un medic, fa niste analize, nu te juca, e vorba de sanatatea ta.
Bună.
O lipsă acută de vitamine din organism, somn neodihnitor, stres, tensiunea arterială scăzută.
Mergi la medicul de familie pentru investigații.
Pa, pa.