Buna:)
http://www.copilul.ro/......a1669.html
Cred ca este mult mai important ceea ce o sa iti zica medicul decat noi, asa ca, lasa totul in seama medicului de specialitate
Ozi frumoasa sa ai si sanatate:)
Betisoarele nu fac decat sa infunde ceara, formand dop; du-te la orl cum ti-a prescris; vezi ca circula un virus; pana ajungi la orl, bea ceaiuri si nu sta in frig; mananca fructe, legume si daca transpiri, sa te schimbi imediat
Buna. Eu am avut otita ( nu stiu daca se numea asa cum ai zis tu), dar in orice caz, eu am avut o forma mai grava de otita. Am fost la ORL, m-a consultat si m-a intrebat daca vreau sa raman in spital sa ma internaz, si pentru ca nu am vrut, mi-a dat acasa injectii ( am vrut acasa pentru ca avea cine sa mi le faca noaptea la 12 si dimineata la 6, iar ziua aveam un centru medical chiar langa bloc) din 6 in 6 ore ( iar din 12 in 12 trebuia sa fac cate doua), intramuscular, plus ca luam o gramada de pastile si picaturi. Mi-a trecut cam in 5 zile. Probabil va fi nevoie de internare si la tine ( am avut o prietena care a avut o forma foarte usoara de otita, insa tot s-a internat). Sper sa nu fie ca la mine si sa nu fie nevoie da faci injectabil. Iti urez mult succes si sanatate!