| Andrei200300 a întrebat:

De mult am probleme cu fierea de vreun an și ceva,acum sunt în Anglia la munca,eeu tot ma gândesc sa nu am cancer la colon și ma stresez,am următoarele simptome:scaune moi sau scaune normale de la o zi la alta, 2 scaune pe zi,uneori simt ca am gaze intestinale și în rest nu simt altceva doar ca ma stresez, oare ce sa fie? mai consum alcool după munca odată la 3 4 zile,o sticla de vin roze,și mănânc cam mult, am 20 ani, inaltime 180 si 95 kg,ce sa fac sa mi revin cu digestia? cu scaunele astea moi pe care le am uneori, și asa deschise la culoare, mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pare ca nu mananci santos daca scaunele nu sunt normale si apoi alcoolul iti complica digestia si starea de sanatate.
De ce nu esti atent sa manaci sanatos si sa renunti la alcool, macar 1 an de zile, pana te insanatosesti si-ti revi, fiindca stomacul si colonul nu se repara peste noapte, uneori necesitand 1 an sau mai bine ca sa-ti revi.
In ce priveste greutatea, da ar trebui sa pierzi cam 15kg, fiindca esti supra-ponderal.

Daca scaunele sunt deschise la culoare inseamna ca ficatul tau este afectat, iar primul lucru care trebuie sa-l faci este sa operesti consumul de alcoolul si prajelile si sa mergi la medic pentru analize ale ficatului.

| Andrei200300 explică (pentru Violleta2022):

Am mers acum 2 luni, de un an merg mereu, am și schimbat doctorii, toți mi-au zis ca am colonul puțin afectat(început de colon iritabil )dar am luat pastile și mi-a trecut, acum am doar bila leneșă, și la ficat era totul în regula acum 2 luni, posibil sa mi fi declanșat acum ceva dacă am mâncat asa mult, dar mulțumesc de răspuns

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrei200300):

Faptul ca tu esti sedentar si ai tensiune arteriala mare, esti supra-poderal, probleme cu colonul inflamat, bila lenesa, consumand mult mancare nesanatoasa, prea mult alcool saptamanal este normal sa-ti afecteze organele interne si ficatul la doar 20 de ani.
De ce-ti bati joc de sanatatea ta?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Avand in vedere intrebarile tale tu ai o boala numite ipohondrie