Pare ca nu mananci santos daca scaunele nu sunt normale si apoi alcoolul iti complica digestia si starea de sanatate.
De ce nu esti atent sa manaci sanatos si sa renunti la alcool, macar 1 an de zile, pana te insanatosesti si-ti revi, fiindca stomacul si colonul nu se repara peste noapte, uneori necesitand 1 an sau mai bine ca sa-ti revi.
In ce priveste greutatea, da ar trebui sa pierzi cam 15kg, fiindca esti supra-ponderal.
Daca scaunele sunt deschise la culoare inseamna ca ficatul tau este afectat, iar primul lucru care trebuie sa-l faci este sa operesti consumul de alcoolul si prajelile si sa mergi la medic pentru analize ale ficatului.
Am mers acum 2 luni, de un an merg mereu, am și schimbat doctorii, toți mi-au zis ca am colonul puțin afectat(început de colon iritabil )dar am luat pastile și mi-a trecut, acum am doar bila leneșă, și la ficat era totul în regula acum 2 luni, posibil sa mi fi declanșat acum ceva dacă am mâncat asa mult, dar mulțumesc de răspuns
Faptul ca tu esti sedentar si ai tensiune arteriala mare, esti supra-poderal, probleme cu colonul inflamat, bila lenesa, consumand mult mancare nesanatoasa, prea mult alcool saptamanal este normal sa-ti afecteze organele interne si ficatul la doar 20 de ani.
De ce-ti bati joc de sanatatea ta?
___Enzo întreabă: