Buna eu cred ca ai urticarie am si eu de 1 an de zile am luat pastile claritine sint cele mai bune pentru ca nu dau somnolenta asa mare ca alte pastile. si flonidan sint bune dar bubitele reapar. am tinut si regim alimentar cu ciorba de legume si degeaba. apar pe coate; miinii; genuchii si picioare uneori pe fata. ceaiul de sunatoare ajuta. si sa maninci multe fructe. am auzit ca medicamentul nilfan este bun dar nu se gaseste in farmaci.de la 7 ani m-am prebleme cu pielea a aparut la 10, 20., 30. mie imi apare de la carne de pui si porc. mai era o reteta; se fierbe 1 litru de apa se pune scortisoara 100 de grame se fierbe 10 minute cu capac. se strecoara prin strecuratoare si se uda o cirpa si se tamponaza zonele cu mincarimi
Cred ca este vorba de acnee. Apare cam la varsta pubertatii.Si eu am asa ceva de ani buni.Sunt deranjanti ca sunt urati daca mergi la plaja. Dar pe timpul verii dispar daca stau la soare.
Se poate minca orice fel de fructe < mango; lamii; portocale; mere; banane in afara de capsunii alea fac urticare. la fel si untu si margarina; laptele; carne de porc sau pui. carnea de vaca fiarta este buna sau soia. sa nu stai la soare caldura provoaca mincarimi si apa prea fierbinte. multa sanatate.
dobrin1019 întreabă: