Tziuitul urechilor si durerea de cap = variatie mare in tensiunea arteriala. Nu stiu daca ti-a crescut sau a scazut. Fa legatura cu cata/ daca bei cafea si ia atitudine. Daca te-ai enervat rau de tot creste.
Dai si putine date: ce ai facut? ai facut efort fizic, a fost o zi altfel decat altele?
Mananca ceva dulce sa nu fie cadere de glicemie, ia un calciu, si dc e de la tensiune sigur este scazuta dc esti slabit di tiuie urechile, stai in pat si bea vreo doua trei pahare de lichid (nu alcool) si incearca sa dormi, de regula se intampla cand avem emotii sau suntem suprasolicitati. nu ar strica sa mergi la medic. sanatate
Ia un algocalmin, si baga`te in pat. eventual fa-ti un ceai.Pana maine iti trece
Ori ai racit, ori ai o cadere de caciu...Eu cred ca esti racit. I a o aspirina sau un paracetamol, si incearca sa bei ceva cald un cei o cana de lapta, iar maine consulta medicul! Succes
Cred ca te ia raceala/gripa. Tremuri pentru ca ai frisoane si asta s-ar putea sa dea in febra (eu asa stiu). Cred ca ar fi bina sa iei un "Nurofen raceala si gripa" sau un Paracetamol.
Sa te faci repede cat mai bine~! pa~!
Eu ma simt asa numai cand ma deoache cineva si atunci mama sau bunica imi sting carbuni si imi revin
georgy_7464 întreabă:
Vlalslsl întreabă: