| TheSpecialOne a întrebat:

De o saptamana am o durere groaznica si permanenta de cap. Durerea este surda si continua si persista pe toata durata zilei. De doua zile am observat si niste bubite mici rosii pe picioare (nu multe). Uneori ametesc, orbesc temporar (cateva secunde) si vad in ceata. Am pus toate acestea pe seama anemiei deoarece am gasit pe internet ca acestea ar fi simptome comune pentru asa ceva. Dar ce pot face cu durerea de cap? Am luat calmante si nu au avut nici un efect. Am 16 ani si sunt fata daca conteaza

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca ai probleme cu vederea (nu cu anemia). Durerile de cap pot fi de aici pentru ca fortezi ochii. Fa un control la oftalmologie.
Dar, tine cont ca pot fi multe cauze. Daca nu de acolo e vina, continua cu investigatiile. Nu e normal ce ai tu.

| davidutz7 a răspuns:

Pai,ar trebui sa mergi la doctor.

| pisicutzza990 a răspuns:

Pai,eu te-as sfatuii sa mergi la doctor.El cu siguranta va stii ce sa-ti dea, ca sa nu te mai doara capul.Si ca sa de vindeci si sa nu mai anemie manaca multe fructe si legume, si incearca sa nu mai manaci prajeala.Adica cartofi prajiti, chiftele etc. Nu sunt prea bune. Sper ca te-am ajutat. Fundita?

| wolder a răspuns:

Si eu spun ca e tot de la vedere.
Simtomele acestea le avea si fratele meu si s-a dovedit ca are probleme cu ochii dupa un control.

| pisicutzza990 a răspuns:

Apropo,ar trebui sa-ti faci un control la ochii, pentru orice eventualitate si sa fii sigura.

| Simonamee a răspuns:

Mergi repede la medic, nu suntem in masura sa spunem ce ai cel mai corect ar fi sa mergi la o consultatie.Nu mai lua medicamente fara sa ti le recomande un medic bun pentru ca-ti poti agrava starea!

| HotuDePrajiturele1398 a răspuns:

Doctorul stie cel mai bine.