| OaieBlonda a întrebat:

De o saptamana am senzatie de urinare continua, trebuie sa merg din 5 in 5 minute la baie, si mereu vezica mea este plina. Doar ca nu este culoarea galbena, nu are nici o culoare, e ca apa. Nu ma ustura, nu ma mananca, doar ca este foarte deranjant. Ce solutii imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai racit la rinichi.Nu mai umbla cu mijlocul gol.

| OaieBlonda explică (pentru darrio2007):

Si cam cat dureaza? si cum pot sa fac ca sa treaca mai repede?

| darrio2007 a răspuns (pentru OaieBlonda):

Mergi la un medic.Este mai bine.

| BiuL a răspuns:

Urina trebuie sa fie transparenta, ca apa, inseamna ca esti hidratat, ca bei suficienta apa. Cu cat e urina mai inchisa la culoare cu atat esti mai deshidratatwinking
Mergi asa des, probabil ai o infectie urinara. Consulta un medic.

| OaieBlonda explică (pentru BiuL):

Nu cred ca e infectie, deoarece nu ma ustura si nici nu imi curge sange. Plus ca atunci cand imi vine sa merg des este transparenta, dar cand imi vine normal este galbena.

| BiuL a răspuns (pentru OaieBlonda):

Daca ajunge sa iti curga sange e deja grava treaba. Nu e musai sa ai usturimi sau sa sangerezi.
"Daca observati ca mergeti des la baie desi nu ati crescut ingestia de lichide, atunci exista fie suspiciunea unei infectii urinare, fie a unei sarcini."
http://healthy.kudika.ro/......ina-2.html
Daca esti baiat, evident posibilitatea unei sarcini se exclude.
Asta e parerea mea ca o infectie urinara si trebuie sa mergi la un laborat sa dai o proba de urina. Acuma tu faci cum consideri tu ca e bine.

| OaieBlonda explică (pentru BiuL):

Gravida nu am cum sa fiu, ca am 12 ani laughing si sunt fata. si nici nu imi curge sange. e doar apa care curge, ma rog nu are nici o culoare. Dar nu imi curge sange atunci cand urinez.

| RAY a răspuns:

Poate esti racit, consumi multe lichide

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, este vorba de o răceală abdominală sau o infecţie urinară ( chiar cistită ).

TREBUIE să mergi la medicul de familie pentru Trimitere la analize/investigaţii suplimentare ( sumarul de urină/urocultura, PREFERABIL cu antibiogramă ), eventual, chiar o Trimitere la ecografie!

Abia după ce ai CONFIRMAREA diagnosticului şi după ce se vede la antibiogramă ce antibiotic este mai eficient în cazul acestei infecţii, vei primi tratamentul ADECVAT!

Dacă foloseşti diverse produse gen Urinal Akut ( fără prescripţie medicală şi ) FĂRĂ a şti dacă sunt eficiente sau nu ( în cazul afecţiunii tale ), te vei alege cu o AGRAVARE a acestei infecţii şi afectarea tractului urinar superior!

Vezi detalii despre cistită la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......tiala-_589

Toate cele bune şi multă sănătate.

Sărbători fericite!

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Probabil ai racit la rinichi, ai grija.Mai bine ai face un control medical.

| Seby90 a răspuns:

Bea mai putin suc.

| OaieBlonda explică (pentru Seby90):

Sigur e de la suc? ma tine de vreo saptamana.

| Seby90 a răspuns (pentru OaieBlonda):

De vreo saptamana bei suc. E normal.

| OaieBlonda explică (pentru Seby90):

Sti ce e culmea? ca doar ieri si azi am baut laughing

| giony54 a răspuns:

Este o raceala sau infectie urinara, sa faci bai la picioare cu sare si va trece.

| OaieBlonda explică (pentru giony54):

Cu apa calda sau rece?

| sori88 a răspuns:

Ai itu... iti recomad sa stai cu picioarele in apa calda cu sare

| OaieBlonda explică:

Era o raceala. Acum mi-a trecut. happy oricum multumesc pentru sfaturi.

| r3laxX a răspuns:

Stiu cum e. acuma de sarbatori se bea si se mananca mai mult de aceeea mergi des asa e si la mine.
Seamana cu apa pentru ca e mai "dizovata" e mai comp[licat de explicat... nu trebuie sa iti faci de loc griji.

| OaieBlonda explică (pentru r3laxX):

Chiar ma gandeam ca poate e o infectie sau poate mai rau. sti cumva cum sa fac sa treaca mai repede?