Si cam cat dureaza? si cum pot sa fac ca sa treaca mai repede?
Mergi la un medic.Este mai bine.
Urina trebuie sa fie transparenta, ca apa, inseamna ca esti hidratat, ca bei suficienta apa. Cu cat e urina mai inchisa la culoare cu atat esti mai deshidratat
Mergi asa des, probabil ai o infectie urinara. Consulta un medic.
Nu cred ca e infectie, deoarece nu ma ustura si nici nu imi curge sange. Plus ca atunci cand imi vine sa merg des este transparenta, dar cand imi vine normal este galbena.
Daca ajunge sa iti curga sange e deja grava treaba. Nu e musai sa ai usturimi sau sa sangerezi.
"Daca observati ca mergeti des la baie desi nu ati crescut ingestia de lichide, atunci exista fie suspiciunea unei infectii urinare, fie a unei sarcini."
http://healthy.kudika.ro/......ina-2.html
Daca esti baiat, evident posibilitatea unei sarcini se exclude.
Asta e parerea mea ca o infectie urinara si trebuie sa mergi la un laborat sa dai o proba de urina. Acuma tu faci cum consideri tu ca e bine.
Gravida nu am cum sa fiu, ca am 12 ani si sunt fata. si nici nu imi curge sange. e doar apa care curge, ma rog nu are nici o culoare. Dar nu imi curge sange atunci cand urinez.
Bună!
Cel mai probabil, este vorba de o răceală abdominală sau o infecţie urinară ( chiar cistită ).
TREBUIE să mergi la medicul de familie pentru Trimitere la analize/investigaţii suplimentare ( sumarul de urină/urocultura, PREFERABIL cu antibiogramă ), eventual, chiar o Trimitere la ecografie!
Abia după ce ai CONFIRMAREA diagnosticului şi după ce se vede la antibiogramă ce antibiotic este mai eficient în cazul acestei infecţii, vei primi tratamentul ADECVAT!
Dacă foloseşti diverse produse gen Urinal Akut ( fără prescripţie medicală şi ) FĂRĂ a şti dacă sunt eficiente sau nu ( în cazul afecţiunii tale ), te vei alege cu o AGRAVARE a acestei infecţii şi afectarea tractului urinar superior!
Vezi detalii despre cistită la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......tiala-_589
Toate cele bune şi multă sănătate.
Sărbători fericite!
Probabil ai racit la rinichi, ai grija.Mai bine ai face un control medical.
Sigur e de la suc? ma tine de vreo saptamana.
De vreo saptamana bei suc. E normal.
Sti ce e culmea? ca doar ieri si azi am baut
Este o raceala sau infectie urinara, sa faci bai la picioare cu sare si va trece.
Stiu cum e. acuma de sarbatori se bea si se mananca mai mult de aceeea mergi des asa e si la mine.
Seamana cu apa pentru ca e mai "dizovata" e mai comp[licat de explicat... nu trebuie sa iti faci de loc griji.
Chiar ma gandeam ca poate e o infectie sau poate mai rau. sti cumva cum sa fac sa treaca mai repede?