| AnneMarri a întrebat:

De o săptămână-două mi se întâmplă ceva tare ciudat.
Stau aplecată, şi, când mă ridic, mă ia o ameţeală (cam de pe la ceafă) aşa de mare, încât, odată, am căzut efectiv de pe picioare. straight face N-am mai păţit niciodată aşa ceva.
Ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Posibil o anemie sau o tensiune mică. Mergi la medicul de familie pentru investigații.
Sănătate.
Pa, pa.

9 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Si eu am patit acelasi lucru,e lipsa de calciu, magneziu si fier, daca o sa iei macar 2 saptamani vitaminele astea o sa treaca,si sa fie ceva efervescent daca se poate,mie asta mi-a dat medicul de familie si a functionat,nu e nimic grav,si incearca sa mananci cat mai multe fructe,kiwi si bananele ar fi cele mai potrivitewinking nu te spreia, nu ai nimic grav, insa trebuie sa ai mai multa grija cu ce mananciwinking...si cate un tratament cu vitaminele astea ar fi recomandat in fiecare primavara si toamna! multa sanatate!

| AnneMarri explică:

Vă mulţumesc de sfaturi, @larxyoana, @dragosss, @Legiuitoarea, @Andra, @ alinnaa şi @CipCirip.
Iar tu, @Colecţionara, putea să te abţii.

| AnneMarri explică:

@Gummy, vrei să spui să merg la medic? No way, man... worried

| zalisa a răspuns:

Ești însărcinată o.O

| CeQe a răspuns:

Lipsa de calciu sau magneziu.mai importanta e magneziu decat calciuhappy iti recomand un EuroVita.

| alice_8629 a răspuns:

Ai putea avea lipsa de calciu sau viermii lambriaza care iti fac ameteli si insomnii.cred ca ar fi mai bune niste analize

| Gandăr a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

Asta scria sub întrebare thinking

| larxyoana a răspuns:

Pai s-ar putea sai ai lipsa de calciu
mi se intampla si mie.ai luat calciu?

| Andra_3509 a răspuns:

Am avut si eu ameteli. pot fi cauzate de schimbarile de anotimp...astea's fleacuri...dar pot fi din cauza unei anemii sau a lipsei de calciu/magneziu si anumite vitamine. mergi la medic. o sa ti se faca o serie de analize si o sa primestii un tratament. du-te ca sa fi sigura ca asta e problema, si nu altahappy